Wil jij meer bewust zijn van jezelf, weten wie je bent en jezelf ontwikkelen?

Dan deel ik graag met jou mijn kennis en ervaring en zet mijn potentieel in om jou dichter bij jezelf te brengen.

Je kunt kiezen uit onderstaand aanbod: 

  • Persoonlijk Edelsteenadvies;
  • Proces-coaching; 
  • Levensdoel-coaching;
  • Leef je Passie ( passie in je leven en in je werk). 

 

Persoonlijk Edelsteenadvies: met hulp van toegepaste kinesiologie test ik uit welke edelsteen passend is bij jouw persoonlijke vraag. Dat kan zowel een vraag zijn met betrekking tot lichamelijke problemen als psychische en emotionele problemen.        

Procescoaching is gericht op het verdiepen van het inzicht in jouw persoonlijk proces. Om je meer inzicht te geven in jouw persoonlijk proces werken we met een combinatie van coaching vormen, waaronder coaching gesprekken, een persoonlijk edelsteenadvies en/of creatieve vormgeving. Hierbij  leg ik je uit welke krachten er in jouw werken en welke vermogens jij voor jezelf kunt ontwikkelen.  

Levensdoel-coaching is gericht op het vinden van je kernkracht, je eigen passie, missie en/of roeping. Tijdens deze vorm van coaching leer je het verschil kennen tussen jouw ego ( je overlevingsmechanisme) en jouw IK ( jouw persoonlijke talenten en vermogens). Tevens leer je objectief naar jezelf te kijken en krijg je zicht op jouw levensdoel.            

Leef je Passie! Deze vorm van coaching is gericht op mensen die hun passie en levensdoel reeds kennen en die ondersteuning zoeken bij het uitdragen ervan. Tijdens deze coaching krijg je ondersteuning op alle gebieden ( een klankbord om inzichten te delen, een objectief luisterend oor, inzet van netwerk en praktische ondersteuning). Daarnaast kun je kiezen voor extra ondersteuning vanuit mijn netwerk als het gaat om het vinden van een passende baan of het opzetten van een eigen zaak.                    

Meer informatie over de kosten en de mogelijkheden kun je opvragen via de contact-site.