Wil jij meer bewust zijn van jezelf, weten wie je bent en jezelf ontwikkelen?

Dan deel ik graag met jou mijn kennis en ervaring en zet mijn potentieel in om jou dichter bij jouw doel te brengen.

Kies de coachingsvorm die bij jou past!


  • Proces-coaching; 
  • Levensdoel-coaching;
  • Leef je Passie ( passie in je leven en in je werk). 

 

Procescoaching is gericht op het hier en nu. Procescoaching geeft je antwoord op de vraag welk proces je op dit moment doorloopt. Om je meer inzicht te geven in jouw persoonlijk proces laat ik je aan de hand van een passende edelsteen zien welke krachten er in jouw werken en welke vermogens jij voor jezelf kunt ontwikkelen. 

Om dit meer duidelijk te maken lees je hieronder een voorbeeld: 

55-jarige vrouw komt in mijn praktijk. Zij heeft moeilijk jaren achter de rug en is net gezond verklaard door haar arts. Zij heeft het gevoel dat zij op een tweesprong staat, nieuwe wegen wil bewandelen maar een soort houvast mist. Ik heb voor haar een edelsteen uitgetest die precies past bij het proces dat zij ervaart. Tijdens het coachingsgesprek wordt duidelijk dat zij (nog) meer in haar eigen kracht wil komen te staan. Ze heeft na het coachingsgesprek meer zicht op zichzelf en op de passende keuzes die ze kan en mag maken. Over de edelsteen verteld ze me enkele weken later dat hij een ‘maatje’ is geworden voor haar: een aarde-kracht die zij in zichzelf herkent en die haar de kracht geeft om de keuzes niet alleen te kennen, maar ook uit te voeren. 

Levensdoel-coaching is gericht op het vinden van de eigen passie, missie en/of roeping. Daar waar proces-coaching een kort traject is of kan zijn, blijkt uit ervaring dat de levensdoel-coaching van je vraagt om jouw persoonlijk levensproces niet alleen te doorgronden, maar ook te doorleven. Tijdens deze vorm van coaching leer je het verschil kennen tussen jouw ego ( je overlevingsmechanisme) en jouw IK ( jouw persoonlijke talenten en vermogens). Tevens leer je te kijken naar wat de wereld nodig heeft en welke deel jij hieraan kunt toevoegen.  

Leef je Passie! Deze vorm van coaching is gericht op mensen die hun passie en levensdoel reeds kennen en die ondersteuning zoeken bij het uitdragen ervan. Tijdens deze coaching krijg je ondersteuning op alle gebieden ( een klankbord om inzichten te delen, een objectief luisterend oor, inzet van netwerk en praktische ondersteuning). Daarnaast kun je kiezen voor extra ondersteuning vanuit mijn netwerk als het gaat om het vinden van een passende baan of het opzetten van een eigen zaak. 

Meer informatie over Zelfrealisatie en de weg naar je ware Zelf kun je opvragen via de contact-site.