Workshop ‘Ontdek de kracht van edelstenen’:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In een kleine groep ( maximaal 6 deelnemers) geef ik informatie over de werking van edelstenen. De informatie is een combinatie van analytische en intuïtieve steenheelkunde. Je krijgt informatie over het ontstaan van edelstenen, de samenstelling, de werking en het gebruik van edelstenen. Kosten op aanvraag ( via contactformulier).                                  

             Huiskamer workshop

Wil je graag met 6-8 mensen in de eigen huiskamer de workshop “ontdek de kracht van edelstenen” volgen? Neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.  

Deelname van gastvrouw/gastheer is gratis!

 

Creatieve workshop:  Vorm geven aan je eigen gedachten, wensen en gevoelens.

   

In deze workshop starten we met het maken van een Art Journal. Een Art Journal is een visueel dagboek.

Het is een plek waar men kan verbeelden, spelen, herinneren en het dagelijks leven kan documenteren met meer dan woorden alleen. Het geeft de ruimte om te dromen, jezelf uit te drukken en nieuwe wegen in te slaan. Een art journal is altijd heel persoonlijk en uniek.

Een Art Journal is tevens een krachtige manier om de persoonlijke groei vast te leggen. Het vastleggen van de persoonlijke groei is een belangrijk gegeven. Door de groei vast te leggen krijg je de mogelijkheid de eigen groei bewust positief te bevestigen.

Tijdens het maken van een art journal schilderen we intuïtief, zetten we (nieuwe) technieken in en kijken we samen naar hetgeen je tot uitdrukking brengt voor jezelf.

Werkwijze:

  • Je leert intuïtief schilderen en tevens gaan we een eigen ontwerp maken;
  • Vervolgens laat ik je kennis maken met linosnede, stempelen, werken met gelplaat, stencils en/of collage maken van knipsels of eigen design papier. 
  • Tevens leg ik uit welke materialen inzetbaar zijn, bv. drukinkt, acrylverf en/of aquarelverf.

‘Art Journaling’ kan zowel ingezet worden als onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling, maar ook binnen persoonlijke begeleiding en groepsbegeleiding ( op basis van indicatie Wlz/Wmo). Kosten op aanvraag ( via contactformulier). 

Voor aanmelding of eventuele vragen kun je gebruik maken van het contactformulier.