Wilt u meer weten over de helende werking van edelstenen?

Dan nodig ik je uit voor deelname aan de workshop ‘ontdek de kracht van edelstenen’.

 

Workshop ‘Ontdek de kracht van edelstenen’:

In een kleine groep ( 4 – 8 deelnemers) geef ik uitleg over edelstenen, hun ontstaan, hun samenstelling en helende krachten. Aan het eind van de workshop is er ruimte om te testen welke edelsteen de ‘perfect match’ is voor jou!

Huiskamer workshop

Wil je graag met 5 tot 8 anderen in uw eigen huiskamer de workshop “ontdek de kracht van edelstenen” volgen? Neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.  

Deelname van gastvrouw/gastheer is gratis!

Voor aanmelding of vragen over geplande workshops kun je gebruik maken van het contactformulier.

Art Journal: jezelf uitdrukken op een creatieve manier.

Een art journal is een visueel dagboek.

Het is een plek waar men kan verbeelden, spelen, herinneren en het dagelijks leven kan documenteren met meer dan woorden alleen. Het geeft de ruimte om te dromen, jezelf uit te drukken en nieuwe wegen in te slaan. Een art journal is altijd heel persoonlijk en uniek.

Een art journal is tevens een krachtige manier om de persoonlijke groei vast te leggen. Het vastleggen van de persoonlijke groei is een belangrijk gegeven. Door de groei vast te leggen krijg je de mogelijkheid de eigen groei bewust positief te bevestigen.

Tijdens het maken van een art journal leer je niet alleen (nieuwe) technieken inzetten, maar kijken we samen naar hetgeen je tot uitdrukking brengt voor jezelf.

Technieken:

  • gelli plate: een gelatine-achtige plaat waarmee je afdrukken kunt maken.
  • stempelen en sjabloneren: zowel met kant-en-klare materialen als zelfgemaakte materialen
  • collage van knipsels en/of eigen design papier.

‘Art journaling’ kan zowel ingezet worden als onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling, maar ook binnen persoonlijke begeleiding en groepsbegeleiding ( op basis van indicatie Wlz/Wmo).

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je gebruik maken van het contactformulier.