Wie ben ik?

Sinds mijn vroege jeugd ben ik mij bewust van mijn vermogen om mij in zowel mens als materie te verplaatsen en van een drijfveer vanuit de diepte van mijn hart die mij aanzet tot het onderzoeken van het leven zelf.

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd en gewerkt op meerdere gebieden, allen ingegeven vanuit mijn drang naar inzicht en begrip van het menselijk leven. Zo heb ik vanuit mijn werk als Medisch Analiste zicht gekregen op het leven op cel-niveau en heb ik vanuit opleiding en werken met ‘Toegepaste Kinesiologie’ de oorzaken achter ziekte en problemen mogen leren herkennen. Tijdens mijn opleiding en werk als coach heb ik geleerd hoe ik mijn ervaring, vermogen en kracht kan inzetten voor anderen. En tijdens mijn 12-jarige opleiding ‘Praktische Esoterie’ heb ik inzicht gekregen in het leven zelf.

Ik woon en werk hoofdzakelijk in Zuid-Limburg, maar geef ook lezingen en workshops in binnen- en buitenland.

Visie:

In onze kern zit onze levenskracht, maar ook onze oorsprong en ons levensdoel is hier opgeslagen. Daarnaast maken onze denkbeelden en handelswijzen deel uit van wie we Zijn.

Om bij onze kern te komen dienen we alle delen van ons Zelf objectief waar te nemen.

Om onszelf waar te kunnen nemen is het van belang dat we zonder oordeel kijken naar ons ego ( overlevingsmechanisme), onze eigen denkbeelden, ons eigen handelen, onze diepste wensen, onze emoties, onze intuïtieve innerlijke stem, onze krachtbronnen en kwaliteiten.

Tijdens de coaching werk ik van mens tot mens op zielenniveau. Ik ben een klankbord en een spiegel die ingezet kan worden voor anderen om te komen tot zelfrealisatie.