Op woensdag 18 september heb ik een bijzondere avond mogen beleven. Een avond die mij een bevestiging gaf van hetgeen ik zelf ervaar in mijn leven. Mindfulness-trainer Angelo Kaplar gaf een lezing en nam de zaal mee op een innerlijke reis naar een bewust gecreëerde ruimte in het moment van NU. Heel belangrijk! Want ook ik heb de ervaring dat wij mensen een ruimte kunnen creëren in het NU waarin wij bij onszelf te rade kunnen gaan en van daaruit ( nieuwe) keuzes kunnen maken.

Tijdens de coaching en begeleiding, maar ook in mijn omgeving zie ik vaak mensen die vasthouden aan bekende, maar ook vaak beperkende, denk- en leef-patronen. Ook ik ken deze patronen. Elke dag weer maak ik tijd voor mijzelf, voor een meditatiemoment waarin ik de ruimte creëer om mij te openen voor wie ik ben en de (nieuwe) wegen die ik ga in mijn leven.